Олександр Красноштан залишає Укрзалізницю
2020-05-16, 18:30

Олександр Красноштан залишає Укрзалізницю

Автор: Mintrans редакція

Він обіймав посаду директора департаменту організації внутрішніх та міжнародних пасажирських перевезень

Олександр Красноштан йде з посади директора департаменту організації внутрішніх та міжнародних пасажирських перевезень Укрзалізниці. Про це він повідомив у себе на сторінці у Facebook.

Менеджер прозвітував про досягнення на своїй посаді. «Незважаючи на непросту ситуацію, вдалося не допустити погіршення ситуації та забезпечити деяке зростання. З топ-5 пасажирських поїздів УЗ чотири – результат роботи нашої команди», – розповів Красноштан, додавши, що також зросли обсяги перевезень між Україною та ЄС.

Водночас колишній чиновник зізнався, що вдалося реалізувати не всі плани. «Що погано – не вдалося кардинально покращити пасажирські перевезення. Але ключ до таких революційних змін лежить по обидва боки вулиці Грушевського – без державної підтримки це навіть теоретично неможливо», – підсумував він.

Департамент організації внутрішніх та міжнародних пасажирських перевезень Укрзалізниці займається забезпеченням розвитку пасажирських перевезень залізничним транспортом у внутрішньому (крім приміського) та міжнародному сполученнях. Він координує процес перевезення пасажирів та різного роду багажу, а також роботу вокзалів.

Не пропустіть

2022-02-24, 11:53
У зв’язку із запровадженням надзвичайного стану «Укрзалізниця» перейшла у відповідний режим роботи
2022-02-24, 11:49
У Києві з 24 січня прохід у метрополітен для пасажирів — вільний та безоплатний
2022-02-23, 12:26
«Укрзалізниця» вважає, що з її рахунків незаконно списали кошти на покриття боргів державного підприємства «Донецька залізниця», що знаходяться на окупованій Росією території
2022-02-23, 12:20
«Укрзалізниця» розпочала підготовку до сезону ремонту колій