У Києві пройде перший форум про діджиталізацію інфраструктури — MINTRANS Digital Forum
2022-02-03, 11:04

У Києві пройде перший форум про діджиталізацію інфраструктури — MINTRANS Digital Forum

Автор: Mintrans редакція

Вже за місяць, 3 березня, у Києві відбудеться MINTRANS Digital Forum — перший форум про діджиталізацію та інновації у галузі інфраструктури та транспорту.

Подія, що трансформує галузь, стане платформою для обговорення процесів цифровізації та розвитку інновацій в інфраструктурі Україні та світу. Спікерами форуму стануть близько 100 українських та міжнародних експертів.

У заході візьмуть участь представники муніципалітетів, керівники департаментів інфраструктури та транспорту, житлово-комунального господарства, будівництва, комунальних підприємств, індустріальних парків та служб автомобільних доріг різних регіонів країни.

Програма форуму включає 15 панельних дискусій за участі керівників профільних міністерств, державних та комерційних компаній, а також міжнародних організацій та ЗМІ.

Виробники інноваційних рішень та оператори провідних компаній, що надають послуги у сфері цифрових технологій для інфраструктури матимуть можливість презентувати свої продукти в межах програми та експозони MINTRANS Digital Forum.

Детальна програма вже скоро на сайті.

Поспішайте забронювати місце за спеціальною ціною до 10 лютого. Тільки для early birds всі переваги участі у події за вигідними умовами.

Заходи MINTRANS допомагають ефективно будувати професійні зв'язки та знаходити нових партнерів.

З питань співпраці та партнерства звертайтесь, будь ласка: [email protected]

2022-01-25, 06:43
Безпілотний контейнеровоз 25 січня успішно зайшов в автоматичному режимі до японського порту Сакаімінато, завершивши експериментальний маршрут довжиною близько 270 км в умовах ночі та бурхливого моря з порту Цуруга
2020-09-19, 14:52
Новинка получила систему генерирования электрической энергии от топливных элементов на 300 кВт и комплект аккумуляторов, который обеспечивают дополнительные 400 киловатт