Зустрічайте свіжий номер MINTRANS про «Велике будівництво»
2021-05-11, 14:23

Зустрічайте свіжий номер MINTRANS про «Велике будівництво»

Автор: Mintrans редакція

MINTRANS поговорив про програму з головними діючими особами

Черговий номер журналу MINTRANS присвячений найбільшому інфраструктурному проєкту в історії незалежної України. Масштаб «Великого будівництва» дійсно вражає. Програма, яка розпочалась з наведення ладу на дорогах, наразі охопила майже всю інфраструктуру від лікарень до спортивних об’єктів. MINTRANS поговорив про програму з головними діючими особами. Отже маємо кілька цікавих інтерв’ю.

Керівник координаційної ради «Великого будівництва», заступник голови Офісу президенту Кирило Тимошенко про найближчі плани програми.

Фактичний ідеолог проєкту Юрій Голік про те, як все починалось та перетворилось в інфраструктурний мегапроєкт. Він краще за всіх знає, які завдання вирішує програма та з якими проблемами стикається її реалізація.

А також міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт про розбудову спортивної інфраструктури та керівник департаменту розвитку доріг Укравтодору Андрій Івко про найближчі плани з розвитку магистралей.

2022-02-23, 12:01
Транспортний рух залізницею, а також державними та місцевими дорогами до всіх населених пунктів на контрольованій частині сходу України забезпечено у штатному режимі
2022-02-23, 08:27
Верховна рада 23 лютого підтримала рішення Ради національної безпеки та оборони щодо запровадження надзвичайного стану в Україні
2022-02-05, 15:32
В акваторії Дніпра триває будівництво нового трикілометрового вантового мосту