Транспортний рух на підконтрольному Донбасі залишається у штатному режимі
2022-02-23, 12:01

Транспортний рух на підконтрольному Донбасі залишається у штатному режимі

Автор: Mintrans редакція

МІУ забезпечить безперебійне сполучення зі східними регіонами країни

Транспортний рух залізницею, а також державними та місцевими дорогами до всіх населених пунктів на контрольованій частині сходу України забезпечено у штатному режимі. Таку інформацію повідомляє Міністерство інфраструктури України на офіційній сторінці у Facebook.

«Транспортне сполучення Маріуполя, Волновахи, Краматорська, Слов'янська, Сєвєродонецька, Лисичанська та інших міст Сходу з іншими регіонами України наразі здійснюється без суттєвих змін», — підкреслив міністр інфраструктури Олександр Кубраков.

Додається, що Міністерством інфраструктури вже розроблено рішення для забезпечення безперебійного сполучення зі східними регіонами країни.

«Наразі низка проросійських телеграм-каналів та медіаплатформ розповсюджують неправдиву інформацію щодо рішення держави зупинити рух транспорту до найбільших міст східного регіону країни, зокрема Маріуполя. Просимо орієнтуватися винятково на повідомлення з офіційних державних джерел», — зауважує МІУ.

Що було раніше

  • Перевізників попередили про режимні обмеження у прикордонних районах.
2022-02-23, 12:01
Транспортний рух залізницею, а також державними та місцевими дорогами до всіх населених пунктів на контрольованій частині сходу України забезпечено у штатному режимі
2022-02-23, 08:27
Верховна рада 23 лютого підтримала рішення Ради національної безпеки та оборони щодо запровадження надзвичайного стану в Україні
2022-02-05, 15:32
В акваторії Дніпра триває будівництво нового трикілометрового вантового мосту