Як минула Міжнародна конференція  «Харків: розвиток та інвестиції»
2021-11-27, 14:54

Як минула Міжнародна конференція «Харків: розвиток та інвестиції»

Автор: Mintrans редакція

6 жовтня в Харкові, в готелі Kharkiv Palace відбулась Міжнародна конференція «Харків: інвестиції та розвиток»

6 жовтня в Харкові в готелі Kharkiv Palace відбулася Міжнародна конференція «Харків: розвиток та інвестиції», організована Харківською міською радою спільно з MINTRANS Media. Розповідаємо як це було.

Конференція стала платформою для співпраці державних та місцевих органів влади з міжнародними партнерами й представниками бізнесу для реалізації спільних проектів та успішного розвитку України.

  • 10 Міст України
  • 35 Спікерів
  • 250 Керівників бізнесу
  • 80 Представників муніципалітетів

У заході взяли участь голова представництва ЄІБ в Україні Жан-Ерік де Загон, керівник діяльності Міжнародної фінансової корпорації IFC в Україні Олена Волошина, заступник голови ЄБРР в Україні Марк Магалецький, голова ради директорів компанії "Volex plc" Натаніель Ротшильд, керуючий партнер міжнародної інвестиційної банківської групи Rothschild в країнах СНД Джованні Сальветті, Надзвичайний і Повноважний посол Швейцарії в Україні Клод Вільд, заступник Міністра інфраструктури України Анна Юрченко, власник та президент групи DCH Олександр Ярославський, генеральний директор Stadler CIS AG Александр Люфт, в.о. Харківського міського голови Ігор Терехов, заступник голови "Укравтодор" Андрій Івко, виконавчий директор UkraineInvest Сергій Цівкач, представники муніципалітетів, керівники провідних компаній, профільних міністерств та ЗМІ.

  • 30 Представників ЗМІ
  • 25 Депутатів різних рівнів
  • 15 Представників посольств та МФО
  • 40 Керівників органів влади

Під час конференції було підписано одразу кілька угод. Зокрема, Харків приєднався до програми ЄБРР "Зелені міста", яка передбачає розвиток електротранспорту, захист екології, а також поліпшення якості міського середовища.

З FL Technics підписано меморандум про будівництво бази технічного обслуговування для авіалайнерів. Компанія, що входить до провідної світової сервісної компанії Avia Solutions Group, інвестує близько 24 млн євро для створення сервісу з ремонту Boeing-737 / Airbus-320 на території Міжнародного аеропорту «Харків».

Також підписано меморандум зі швейцарською компанією Stadler про оновлення трамвайного парку.

Компанія Stadler для гостей конференції та представників понад 10 міст України провела презентацію трисекційного трамваю нового покоління з підвищеними умовами для комфортного перевезення пасажирів.

Експертні дискусії та професійний нетворкінг стали можливими завдяки підтримці партнерів конференції, серед яких група DCH, Stadler, Techno Train, інвестиційна компанія ABRS Group, "Трест Житлобуд-1", Altcom, Egis, Автек, Альфатек, JCB, Metinvest, Sayenko Kharenko, UPT, "Укрексімбанк", юридична компанія Robinson Patman.

Корисні подарунки учасникам та особливу атмосферу допомогли забезпечити Windrose, Brocard, Dewar's та Сhivas Regal. Окрема подяка за безпечний захід лабораторії Synevo.

2022-02-23, 12:01
Транспортний рух залізницею, а також державними та місцевими дорогами до всіх населених пунктів на контрольованій частині сходу України забезпечено у штатному режимі
2022-02-23, 08:27
Верховна рада 23 лютого підтримала рішення Ради національної безпеки та оборони щодо запровадження надзвичайного стану в Україні
2022-02-05, 15:32
В акваторії Дніпра триває будівництво нового трикілометрового вантового мосту