Кабмін призначив голову «Укрінфрапроекту»
2021-12-09, 16:25

Кабмін призначив голову «Укрінфрапроекту»

Автор: Mintrans редакція

Замість звільненого Кирила Хом’якова цю посаду тепер обіймає Олена Криворучко

Кабінет міністрів на своєму засіданні 9 грудня призначив Олену Криворучко головою Державного агентства інфраструктурних проєктів України («Укрінфрапроект»). Про це у себе в Telegram-каналі повідомив представник уряду у Верховній раді Тарас Мельничук.

«Призначено Криворучко Олену головою Державного агентства інфраструктурних проєктів України», – написав він.

Хто така Олена Криворучко

Олена Криворучко народилася у 1988 році у місті Одеса. У 2011 році закінчила Одеський національний університет ім. І.І. Мечникова та здобула кваліфікацію магістра за спеціальністю «Міжнародні економічні відносини», у січні 2016 року отримала стипендію ЄБРР та вступила до Університету Риму Тор Вергата (Італія) для навчання за програмою магістра з управління державними закупівлями.

Після повернення з навчання (очної частини курсу) наприкінці липня 2016 року була призначення на посаду директора ДП «Укрдорінвест», що займається імплементацією проєктів дорожньої інфраструктури, які фінансуються коштом кредитних ресурсів міжнародних фінансових організацій (Світового Банку, ЄБРР, ЄІБ). До цього моменту вона працювала директором держпідприємства «Укрдорінвест».

Що було раніше

  • Влітку Кирила Хом'якова було звільнено з посади голови Державного агентства інфраструктурних проєктів України.
2022-02-23, 12:01
Транспортний рух залізницею, а також державними та місцевими дорогами до всіх населених пунктів на контрольованій частині сходу України забезпечено у штатному режимі
2022-02-23, 08:27
Верховна рада 23 лютого підтримала рішення Ради національної безпеки та оборони щодо запровадження надзвичайного стану в Україні
2022-02-05, 15:32
В акваторії Дніпра триває будівництво нового трикілометрового вантового мосту