Правила використання матеріалів
2023-06-26, 09:30

Правила використання матеріалів

Автор: Mintrans редакція

Використання матеріалів сайту можливе з дотриманням правил:

1. Текстові матеріали, розміщені на сайті mintrans.news, можуть бути використані в обсязі не більше 25% тексту за умови встановлення прямого відкритого для індексації пошукових систем гіперпосилання на сторінку копіюваного матеріалу на сайті mintrans.news. Посилання має бути розміщене в підзаголовку або першому реченні матеріалу. При усному цитуванні матеріалів (для теле- та радіопрограм) обов'язкове усне посилання на сайт видання.

2. Використання фото-, графічних, відео-, аудіо- та інших матеріалів дозволяється лише за умови розміщення під ними копірайту mintrans.news, який є прямим відкритим для пошукових систем гіперпосиланням на сторінку на сайті mintrans.news, де використані ці матеріали. Забороняється використання фото-, графічних, відео-, аудіо- та інших матеріалів, розміщених на сайті mintrans.news що належать третім особам.

3. Інформація, розміщена на сайті у місцях, відведених для рекламних матеріалів або розміщена на сайті під позначенням «реклама», є рекламними матеріалами і належать третім особам. Редакція не несе відповідальності за інформацію, що міститься в рекламних матеріалах.